U četvrtak se otvara pazinski Stop Shop – 14 brendova i čak 289 parkirnih mjesta!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Danas je i javno obznanjen datum svečanog otvorenja 11. STOP SHOP retail parka u Hrvatskoj, onog u Pazinu. Dogoditi će se to u četvrtak 24. kolovoza 2023. godine u 10:30 sati.

Jedanaesti STOP SHOP u Hrvatskoj, a drugi po redu u Istri, predstavlja novu shopping oazu koja će svojim otvorenjem oplemeniti prostor središnje Istre kao prave trgovačke jezgre, a grad Pazin postat će poprište popularnih domaćih i međunarodnih brendova.

Pazin će osim novog prostora za kupovinu, dobiti i novo mjesto susreta, druženja i zabave.

Prigodom otvaranja uzvanicima i gostima će se obratiti Suzana Jašić, gradonačelnica Grada Pazina te predstavnik STOP SHOP-a Joško Piteša, Country Manager Operations Croatia.

Tog dana će svi gosti i posjetitelji će imati priliku uživati u nizu posebnih pogodnosti zakupaca STOP SHOP-a Pazin kojima će popularni domaći i međunarodni brendovi dodatno uveličati službeno otvorenje.

Stanovnicima Pazina i Istre novi STOP SHOP od četvrtka, 24. kolovoza, osim prepoznatljive arhitekture na ukupnoj površini od 8.414 m2 s 289 parkirnih mjesta, nudi mogućnost kupovine u sljedećim trgovinama: dm, Eurospin, JYSK, KiK, Sinsay, NKD Moda, Offertissima, Pepco, s. Oliver, Optika Anda, Sport Vision, ZOOCITY, Vacom, kao i Caffe bar YES.

Pročitajte još...