UDRUŽENJE OBRTNIKA PAZIN: Poziv na sastanak sa mjerodavnim predstavnicima na temu povećanja cijena komunalnog otpada i javne usluge u javnoj odvodnji na području Pazina

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Jason Goodman/Unsplash

Udruženje obrtnika Pazin jedno je od najagilnijih udruženja tog tipa u Istri, a to potvrđuju konstantno, svojim radom. Sada javljaju o novom sastanku.

Temeljem mnogobrojnih upita obrtnika uredu Udruženja vezanih za zaprimljene Obavijesti o promjeni cijene i načinu korištenja javne usluge prikupljanja komunalnog otpada od Usluge d.o.o. Pazin za korisnike javne usluge sakupljanja komunalnog otpada iz kategorije korisnika koji nije kućanstvo koje su stupile na snagu od 01.01.2023., te upita vezanih za porast cijene javne usluge u javnoj odvodnji na području Pazina u 2023. godini od strane Usluga odvodnje d.o.o. Pazin, organiziraju u Udruženju obrtnika Pazin sastanak za obrtnike sa ciljem pomoći obrtnicima o razjašnjavanju mnogobrojnih pitanja, a gdje će biti predstavnici Grada Pazina, Usluge d.o.o., Usluge odvodnje d.o.o. i Istarskog vodovoda Buzet, Poslovne jedinice Pazin koji će Vam biti na raspolaganju odgovoriti na Vaša pitanja i nejasnoće vezanih uz obavijesti o povećanjima cijena komunalnih usluga i porastom cijena usluge javne odvodnje na području Pazina.

PROMJENA:

Sastanak će se održati u srijedu 1. ožujka 2023. u dvorani Istra u Spomen domu s početkom u 18 sati. Molimo zainteresirane obrtnike za prisustvovanjem na sastanku da se prijave na e-mail: uo.pazin@hok.hr sa svojim podacima; ime i prezime, naziv obrta i kontakt mobitela najkasnije do utorka 28.2. u 15 sati iz razloga veličine kapaciteta dvorane, odnosno, ukoliko bude više zainteresiranih sudionika u odnosu na kapacitet dvorane Udruženja obrtnika Pazin, možemo preusmjeriti sastanak na drugu lokaciju sa adekvatnim brojem mjesta.

Ukoliko želite, možete uz prijavu za sudjelovanjem uputiti pisana tematska pitanja kako bismo ih na vrijeme uputili mjerodavnim predstavnicima radi pripreme za sastanak.

Pročitajte još...