WINE & MUSIC | Vina Radanović i ove godine u prekrasnom ambijentu organiziraju hedonističke ljetne večeri – dolaze im Antonio Krištofić i Bruno Rački!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Već smo i lani pisali o predivnom ambijentu ispod stoljetnog hrasta obitelji Radanović. Tada smo se oduševili ozračjem i atmosferom na njihovim vinskim večerima koja uz živu glazbu ljetne večeri pretvore u pravo hedonističko opuštanje.

“U današnjem užurbanom svijetu odvojite trenutak za sebe i jednostavno uživajte u vrhunskome vinu iz središnje Istre, vinu koje krasi slika stoljetnih hrastova – vinu obitelji Radanović”, i ove nas godine pozivaju u središnju Istru koja je uvijek dobra ideja za jednodnevni izlet i bijeg vikendom, stoga tijekom ljetnih mjeseci Vina Radanović organiziraju različita događanja kako bi gostima pružili jedinstven doživljaj našega poluotoka, ali i posebno iskustvo istarske enogastronomije.

Obiteljska boutique vinarija Radanović smještena u naselju Zovići nedaleko Pazina, a nalazi se na nadmorskoj visini od 412 metara, s koje se pruža prekrasan pogled na okolna mjesta.

Wine&Music

14. lipnja i 5. srpnja 2024. godine

Koncept vinsko-glazbenih večeri – Wine&Music at Radanović’s – već je nekoliko godina dobro prihvaćen i posjećen. Posebno je to događanje na kojemu posjetitelji imaju priliku slušati glazbu uživo i ispijati vrhunska vina pod zvjezdanim nebom središnje Istre.

“Dođite i uživajte s nama i ovoga ljeta na dvjema nezaboravnim vinsko-glazbenim večerima. U petak 14. lipnja u našu vinariju stiže Antonio Krištofić, jedan od najboljih domaćih vokala, a u petak 5. srpnja pozornica je rezervirana za Brunu Račkog, mladog pjevača i tekstopisca. Na obje večeri moći ćete uživati u našim vinima i u suhomesnatim proizvodima OPG-a Franjul“, poručili su nam iz Vina Radanović.

Ne propustite ove posebne večeri pune zabave, vrhunskih vina i nezaboravne glazbe. Vina Radanović se raduju vašem dolasku te vas pozivaju da im se pridružite i stvorite uspomene koje ćete dugo pamtiti.

Pročitajte još...