Volite li burgere? Na plominskoj plaži Copacabana 8. i 9. rujna možete uživati u bogatom gastro i zabavnom programu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Beach bar Copacabana i ove godine organizira Burger Festival i to u petak 8. i subotu 9. rujna 2023. godine! Lani je odrađena vrhunska manifestacija koja je okupila mnoge ljubitelje odličnih burgera, na ugodnom zraku plominske Copacabane.

I ove godine Beach bar Copacabana donosi bogati gastro i zabavni program, koji započinje u petak 8. rujna od 17 sati, a te večeri dolazi i legendarni Alen Vitasović. Kulisa će biti predivna kao i lani, s „food truckovima“, gin barovi, craft pivnicama, slatkišima, konjima i likovnim radionicama.

Za goste će tu biti i bale sijena za predah te burgeri s kvalitetnim namirnicama uz pogled na more. Ulaz je 5€, a drugog dana, u subotu 9. rujna, na plominsku Copacabanu stiže grupa Top of the Pops!

Na plažu će Beach bar Copacabana ove godine ugostiti: Poluotok Truck, Kings Truck, Pizzeria Burra House, Tanqueray Truck, Dolce Fritella Truck, Labona Craft Brewery, Destilerija Aura bar i Forto umake pa je sigurno da će svatko pronaći nešto za sebe!

U sklopu Burger Festivala biti će organizirane likovne radionice “Beer & Art” po cijeni od 15€/osoba, o čemu će se znati više informacija uskoro.

Pročitajte još...