Gradonačelnica Jašić posjetila odgojno obrazovne ustanove i darivala ih prigodnim poklonima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tijekom prvih dana ovog tjedna uoči Božića gradonačelnica Grada Pazina Suzana Jašić, zajedno sa suradnicama i suradnicama, posjetila je odgojno – obrazovne ustanove te ih je darivala prigodnim poklonima.

Tjedan darivanja započeo je u sklopu promocije kalendara „Putovanja“  Dječjeg vrtića „Olga Ban“  Pazin, a nastavio se posjetom učenicima i učenicama  Osnovne škole Vladimira Nazora u Pazinu. Prigodnim poklonima obradovani su i mališani svih skupina pazinskog Dječjeg vrtića „Olga Ban“, kao i privatni dječji vrtići i obrti za čuvanje djece u kojima Grad sufinancira smještaj djece; „Tončica“, „Teta Di-Di“, Dječji vrtić Montessori „Mali princ“, „Ježeva kućica“ i „Gratia“.

U ovo predblagdansko vrijeme gradonačelnica je posjetila i izlagače na Božićnom sajmu kod Gradske tržnice te je kupnjom njihovih unikatnih poklona  podržala kreativnost, rad i trud članova Društva osoba s tjelesnim invaliditetom,  Dnevnog boravak za starije osobe koji djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Pazin te Udruge osoba za intelektualne teškoće iz Pazina.

Pročitajte još...