Djed Mraz razveselio pazinske mališane

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pune vreće poklona donio je sa sobom Djed Mraz i prethodna dva dana (utorak i srijedu) u dvorištu Društva Naša djeca Pazin, u posebno pripremljenoj kućici, darivanjem je obradovao djecu koja ne pohađaju vrtić. Poklone su dobila i djeca iz svih odgojnih skupina pazinskog Dječjeg vrtića „Olga Ban“, koja su mu zauzvrat zapjevala božićne pjesme i zaželjela sretan put.

Grad Pazin za tu je priliku, uz pomoć lokalnih donatora, osigurao sredstva za čak 541 poklon za djecu od navršene prve godine pa do šeste godine, od čega 302 za vrtićku djecu te 239 za djecu koja to nisu, a koje su, pak,  pripremili vrijedni članovi i volonteri Društva Naša djeca Pazin, njih 41, ujedno i organizatori dolaska Djed Mraza.

Razredne poklone Djed Mraza od njegovih vilenjaka dobili su danas, 22. prosinca i sva razredna odjeljenja od 1. do 4. razreda u pazinskoj Osnovno školi Vladimira Nazora  te sve grupe produženog boravka, kao i posebni razredni odjel. Razredni poklon vilenjaci su odnijeli i u Trviž, također razrednim odjeljenjima od 1. do 4. razreda Područne škole Vladimira Nazora Pazin.

Pročitajte još...