Otvaranje Klizališta u srcu Istre odgođeno za sutra – srijedu 7. prosinca!

Facebook
Twitter
LinkedIn

S obzirom na to da vremenske prilike posljednjih dana nisu išle u prilog organizaciji, otvaranje Klizališta u srcu Istre na platou ispred Spomen doma odgađa se za sutra, srijedu 7. prosinca 2022. u 16:00 sati. Program otvaranja ostaje isti, pa će tako, između ostalog, prigodne maskote snob i snješko dijeliti slatkiše, kao mali znak pažnje koje je najmlađima ostavio Sveti Nikola.

Ukoliko vremenski uvjeti to dozvole, klizalište će biti otvoreno za sve zainteresirane svakog dana od 10:00 – 14:00 sati i od 15:00 – 21:00 sat. Na klizalištu će se tijekom prosinca i siječnja odvijati tematski programi namijenjeni djeci, ali i nešto starijoj publici koja će se moći zabaviti uz šaroliku glazbenu/zabavnu/gastro priču. Uz klizalište je postavljeno i nekoliko adventskih kućica s ugostiteljskom ponudom te pozornica na kojoj će se odvijati popratni događaji i programi.

Naredni dani bogati zbivanjima

Pored otvaranja klizališta, u sklopu Adventa u srcu Istre sutra (7.12.2022.) u Likovnoj galeriji u Pazinu započinju trodnevne dječje kreativne radionice, a u sklopu kojih će se izrađivati božićno – novogodišnji ukrasi od recikliranih materijala, pisati pismo Djedu Mrazu i poruke dobrih želja. Također, u Likovnoj galeriji Pazin od ovog ponedjeljka, pa do 23. prosinca traje „Božićna čarolija”, odnosno nagradni foto natječaj.

Bogat program božićno – novogodišnjih zbivanja u Pazinu donosi nam danas (6.12.2022.) u holu Spomen doma u 18:00 sati otvaranje izložbe likovnih radova učenika i učenica GSŠJD Pazin pod nazivomŠareni svijet“, dok će svakako biti zanimljivo i ovaj četvrtak (8.12.2022.) u Šetalištu Pazinske gimnazije gdje će se od 17:00 sati održati „Zimske igre na Pazinski, Ala!“, koje ćemo najaviti zasebno.

Detaljnije o programima uz klizalište zainteresirani mogu saznati na Facebook stranici klizališta i/ili putem Instagrama Grada Pazina gdje će se redovito objavljivati svi programi i novosti vezane uz klizalište i Adventa.

Pročitajte još...