Pazin kao „Razigrani grad“ na novom kalendaru DLS Pazin

Facebook
Twitter
LinkedIn

Društvo likovnih stvaratelja Pazin i ove godine izdaje kalendar za narednu godinu čije listove krase crteži polaznika dječjih likovnih radionica uz prateću izložbu fotografija.

Kalendar je posvećen Gradu Pazinu, kao razigranom gradu, gradu posvećenom djeci, obnovljenim i uređenim gradskim parkovima, mjestima za igru i bavljenje sportom.

Samoj temi kalendara i fotografija pristupilo se na dva načina. Fotografi, članovi udruge fotografirali su lokacije u gradu uređene i namijenjene igri i sportu kako djece tako i odraslih. Osnovnoškolci, polaznici naših dječjih likovnih radionica svojom su maštom i slikarskim umijećem „razigrali“ poznate gradske vedute i dali im bogati kolorit.

Kalendar je tiskan u dva formata: zidni i stolni i biti će dostupan svim zainteresiranima tijekom trajanja izložbe kao i tijekom prosinca na tradicionalnoj Božićno-novogodišnjoj izložbi DLS-a. Projekt „Razigrani grad“ financijski je podržao Grad Pazin.

Promocija kalendara i otvorenje izložbe „Razigrani grad“ održati će se u srijedu, 16.11.2022. u 18 sati u LG galeriji, a moći će se razgledati do 26.11.2022. i to radnim danom od 10-12 i 17-19 sati te subotom od 10-13 sati.

Pročitajte još...