Razvojna agencija Srce Istre poziva na radionicu o Erasmus+ projektima mobilnosti

Facebook
Twitter
LinkedIn

Razvojna agencija Srce Istre poziva vas na radionicu o Erasmus+ projektima mobilnosti u području neformalnog obrazovanja mladih i rada s mladima koja će se održati 16. siječnja 2023. u coworking prostoru poduzetničkog inkubatora Pazin UP, u prizemlju zgrade na adresi Prolaz Jože Šurana 3. 

Radionica će se održati u vremenu od 16:00 do 20:00 sati. Sudjelovanje je besplatno, dok je dolazak potrebno prijaviti najkasnije do 15. siječnja 2023. slanjem maila na info@rasi.hr.

Radionica je namijenjena udrugama mladih i za mlade, savjetima mladih, neformalnim grupama mladih, ustanovama u području kulture i izvaninstitucionalnog obrazovanja koje provode različite programe s mladima ili ih u njih uključuju te jedinicama lokalne samouprave.

Sudionici će na radionici imati prilike upoznati se s mogućnostima za mobilnost koje mladima izvan formalnog sustava obrazovanja nudi program Erasmus +, primjerima provedenih projekata i dostupnom podrškom za uspješnu pripremu projekata, kao i načinom prijave i prijavnim obrascem te pravilima koja je potrebno imati na umu prilikom pripreme projektne prijave.

Moguće je sudjelovanje više osoba iz iste zainteresirane udruge/ustanove/savjeta mladih. Program rada možete pronaći OVDJE

Pročitajte još...