SVJETSKI DAN PLESA: Ovog petka će se u Pazinu plesati uz kubanske i arapske ritmove, ali prezentirati će se i razni drugi plesni stilovi!

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Mirna Cvek Špralja

Ovog petka, od 16:30 sati u školsko – gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu održava se raznolika prezentacija plesnih stilova. Polivalentna dvorana ugostit će plesačice na svili, mažoretkinje grada Pazina i Lupoglava, Roxy dance skupinu, Folklorno društvo Pazin i Breakdance pazinskog DNDa.

Ulaz je besplatan i svi su gledaoci dobrodošli. Tematika zadružnog nastupanja odnosi se na obilježavanje Svjetskog dana plesa. Tog će se popodneva čuti zvukovi mjuzikla, jazza, valcera, disca, kao i kubanska i arapska glazba. Publika će uživati uz rekvizite poput svile, štapova i pompona.

Plesat će se na glavi, ali i uz narodnu istarsku nošnju. Osim pazinskih plesačica na svili, dječje i odrasle dobi, gostovati će odrasle izvođačice iz porečke podružnice.

Sudionike će fotografirati Mirna Cvek Špralja. Iza organizacije događaja stoji certificirana trenerica plesa na svili, Veronika Vlašić. Trenericu Veroniku i ovog svibnja ponovno očekuje certificirana trenerska škola u Austriji, novi stupanj. Treniranje plesa na svili se u Pazinu vodi svake srijede i petkom od 15 do 18 sati.

Upis polaznika moguć je duž cijele školske godine pozivom na broj telefona 0915884303 ili putem društvenih mreža Instagram i Facebook (ARIA – Ples na svili).

RASPORED TOČAKA 26.4. - Svjetski dan plesa Pazin
Pročitajte još...