PRIZNANJA I NAGRADE GRADA PAZINA: Ovogodišnji laureati iz polja obrazovanja i odgoja, zdravstva i sporta

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nakon provedenog postupka natječaja, a uslijed pristiglih prijedloga za dodjelu priznanja i nagrada Grada Pazina, tamošnja Komisija za priznanja i nagrade, utvrdila je konačni prijedlog koji bi trebao biti usvojen 24. svibnja, na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća.

Po tom prijedlogu plaketu Grada Pazina trebale bi dobiti dvije dame koja su uvelike zadužile pazinski segment odgoja i obrazovanja mladih, a to su Zdenka Turkalj-Čohilj, od prošlog tjedna bivša ravnateljica OŠ Vladimira Nazora u Pazinu te dr. sc. Slavica Žužić, priznata pedagoginja.

Povelju Grada Pazina za 2021. godinu će primiti Veterinarska ambulanta Pazin d.o.o, u znak priznanja za dugogodišnji rad i razvoj veterinarske djelatnosti na području Pazina te Marina Lovrinić, voditeljica pazinske ispostave Istarskih domova zdravlja – jasno, za dugogogodišnji rad u zdravstvu.

Zahvalnicu Grada Pazina će dobiti dva sportska djelatnika. Dragan Jovičić je dopredsjednik NK Pazinka, a Danijel Pauletić je tajnik kluba. S kim god da razgovarate „unutar“ kluba, reći će Vam kako su to dvije osobe koje danas pazinski nogometni ponos održavaju na životu i unaprjeđuju nogomet na pazinskom području.

Čestitke svim laureatima, a njima će se nagrade i priznanja uručiti na svečanosti koja će se održati povodom obilježavanja Dana Grada Pazina.

Pročitajte još...