U veljači u Spomen domu čak osam kino projekcija, dvije kazališne predstave, maturalna zabava, ples ponedjeljkom – pogledajte što vas očekuje

Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto Tedi Brajković /Fotocentar

Nakon božićno-novogodišnjih aktivnosti, u najkraćem mjesecu u godini, u Spomen domu, Pučko otvoreno učilište pripremilo je za svakog ponešto. U Kinu Pazin kroz veljaču možete pogledati osam kino projekcija.  Danas u 20 sati na rasporedu je akcijski film Operacija Fortune: Prevara stoljeća.

Sutra u 11 sati, u kinu će se prikazati animirani film Neustrašiva Dina. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik. U 20 sati na rasporedu su Asterix i Obelix, peti nastavak franšize s kojim će svi ljubitelji urnebesno zabavnih Gala, doći na svoje. U petak 17. veljače u 20 sati u kinu možete pogledati domaći nagrađivani film Šesti autobus, ratnu dramu koja je dotakla srca publike i upravo osvojila Zlatni studio za Film godine 2022.

U subotu 18. veljače u 20 sati u kinu možete pogledati Ant-Man. Treći dio franšize, koji se nastavlja na događaje koje smo vidjeli u “Ant-Man and the Wasp” iz 2018. Sljedeći dan u petak 24. veljače u 20 sati u pazinskom kinu na rasporedu je iznimna hrvatska komedija Marginalci, koji su po broju posjetitelja ostvarili status najuspješnijeg kinootvaranja hrvatskog filma ove godine. U subotu 25. veljače ujutro u 11 sati za najmlađe je na rasporedu animirani film Neustrašiva Njuška, a u 20 sati, Cocaine Bear, film o medvjedu na kokainu snimljenom prema istinitom događaju.

Foto Tedi Brajković / Fotocentar

Drugi vikend u veljači rezerviran je za maturalnu zabavu Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile, koja se nakon dvije godine pauze vraća u Spomen dom.

Povodom Valentinova, 15. veljače u 20 sati u Velikoj dvorani na rasporedu je predstava „Bit će sve u redu“ Teatra Gavran. Ova monokomedija šalje i utješnu poruku, toliko potrebnu u ovim vremenima – na kraju će sve biti u redu. U četvrtak 23. veljače u 20 sati, na rasporedu je predstava Dekorater, neodoljiva komedija s nizom zanimljivih obrata, puno smijeha i sjajnom glumačkom ekipom, velikim profesionalcima i umjetnicima, Ksenijom Paić, Ines Bojanić i Goranom Grgićem.

U Spomen domu se također svakog ponedjeljka održava tečaj plesa u suradnji s Plesnom školom Dansel i učiteljem Eliom Bašanom, a četvrtkom se održavaju probe amaterskog kazališta. I jedni i drugi s veseljem pozivaju i očekuju nove članove.

Tijekom veljače u Spomen domu priprema se još nekoliko zanimljivih programa koje će Pučko otvoreno učilište Pazin posebno najaviti.

Pročitajte još...