Usluga raspisala novi natječaj i traži čelnu osobu do 30. kolovoza

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nakon što je prije više od tri mjeseca Zvijezdana Bertetić imenovana novom direktoricom pazinskog komunalnog poduzeća Usluga, podnijela je ostavku na tu dužnost. Na tom mjestu zamijenila je dugogodišnjeg direktora Vladimira Burića koji je otišao u mirovinu.

To je razlog zbog kojega je je Kristina Kovaček, predsjednica Nadzornog odbora pazinskog komunalnog poduzeća potpisala novi natječaj za imenovanje uprave Trgovačkog društva Usluga d.o.o. Pazin.

Rok za prijavu je 30. kolovoza.

Kandidat za upravu trgovačkog društva Usluga d.o.o. koji se javlja na ovaj natječaj mora, osim uvjeta propisanih Zakonom o trgovačkim društvima, ispunjavati i sljedeće uvjete:

-završen stručni studij ili preddiplomski sveučilišni studij ili završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij; najmanje pet godina radnog iskustva, dobro poznavanje komunalnih i djelatnosti gospodarenja otpadom; da kao član trgovačkog društva, izvršni direktor, član uprave ili član nadzornog, odnosno upravnog odbora nije pravomoćno osuđen na naknadu štete trgovačkom društvu ili njegovim vjerovnicima; da se izvan vršenja dužnosti člana uprave trgovačkog društva kao fizička osoba neće baviti poslovima iz predmeta poslovanja trgovačkog društva, odnosno da se tim poslovima neće baviti pravna osoba čiji je on član, izvršni direktor, član uprave ili član nadzornog, odnosno upravnog odbora; da članstvom u upravi trgovačkog društva nije u sukobu interesa te da ne postoje zapreke iz članka 239. stavak 2. Zakona o trgovačkim društvima.

Detalje o natječaju možete pogledati ovdje.

Pročitajte još...