RETROVIZOR | Brojke nam nisu niti će ikad biti mjerilo kvalitete rada, ali – Kampanju na godišnjoj razini čita 199.766 različitih ljudi!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Portal Kampanja.net otvoren je 1. svibnja 2022. godine te će u narednoj slaviti svoj drugi rođendan. Kada smo kreirali inicijalni projekt, ovako smo obznanili prvim osobama koje su saznale da se u to kreće:

„Kampanja bi se fokusirala na informiranje građana o novitetima na njihovom užem području, s naglaskom na unikatne tekstove koji se baziraju na informativne potrebe građana, kako u ruralnim sredinama Pazinštine, tako i građanima Pazina“, stoji u prezentaciji napravljenoj u veljači 2022. godine.

Nakon godine i pol veseli nas i stranica koja je naslovljena „čega neće biti“ – „Dugogodišnje iskustvo u medijima našoj agenciji omogućuje prepoznati što je važno, a što manje važno. Nama je veoma važno da sami sebi biramo publiku. Dakle, senzacionalističkih naslova, kreiranja teorija zavjera i sličnih stvari na Kampanji neće biti. Jasno nam je kako će to neke čitatelje udaljiti od Kampanje, ali želja nam je da ovaj medij potiče na kritičko razmišljanje i obogaćuje život čitatelja, a ne puni glavu ispraznim informacijama.“

I zaista, jedini način da se ne zamarate podacima o posjećenosti je da ih ne gledate. Kreiramo sadržaj neovisno o tome što privlači veći, a što manji broj posjetitelja. No, svakih šest mjeseci ili čak i više, nije loše vidjeti je li sve u redu i kako stojimo.

Bez lažne skromnosti, jutros smo se šokirali. Kampanju je u proteklih 365 dana posjetilo 199.766 različitih posjetitelja! Brojka je to koja nas ispunjava zadovoljstvom, ali je i ogromna obaveza. Zbog toga, Kampanja će u 2024. pokušati proširiti svoju redakciju.

Kampanja je otvorena gotovo 700 tisuća puta, a različiti članci otvoreni su gotovo dva milijuna puta. Dosad smo objavili 2.730 vijesti.

Hvala Vam puno na posvećenosti i povjerenju, to nam je veliki poticaj i zbog čitanosti i relevantnosti ovaj projekt ima smisao.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli kampanja.net (@kampanjanet)

Pročitajte još...