Energični Techno Vikingsi rastjerali kišu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Energični kvintet s četiri saksofona i bubnjarom u petak je navečer rastjerao oblake koji su se nadvili nad pazinskom kotlinom i održali su odličan koncert pred 150-ak Pazinaca na platou ispred Kaštela.

Opušteni majstori vrhunske glazbe, s jakim međunarodnim iskustvom prikazali su energičnu svirku svjetski poznatih plesnih i drugih hitova s aranžmanom.

Iako poslovično suzdržana pazinska publika rasplesala se je do kraja koncerta, izvodeći i skladbe sa svog albuma prvijenca „Techno Vikingsa“ izašlom 2019. godine

Postavu čine čakovečki Puležan Luka Vrbanac na alt saxu, Pazinac Paolo Gortan na tenor saksofonu, Riječanin Vedran Mijić na tenor saksofonu, Porečan Jurica Prodan na bariton saksofonu te Tršćanin Mathias Burul na bubnjevima.

Organizator koncerta je bio Rockaštel, koji uz glazbene događaje organizira i izložbe u svom kafiću, pa je tako moguće sada vidjeti djela Igora Ilića i njegove majke Dubravke. 

Oko Kaštela će se dešavati i dalje zanimljive promocije, pa će tako 2. srpnja u dvorištu Kaštela popularna ethno grupa Veja imati promociju svog novog albuma “Škura Ura”, a dva dana kasnije – 4. srpnja jazz poslastica Bruno Mičetić Quintet.

Pročitajte još...