SPOJ UMJETNOSTI I VINA: U Pazinu se 5. kolovoza održava prvi Paint & Wine RIM 2023 – prijavite se!

Facebook
Twitter
LinkedIn

U Pazinu će se 5. kolovoza održati prva Paint & Wine manifestacija u organizaciji Društva likovnih stvaratelja Pazin. Ovaj popularni oblik sljubljivanja umjetnosti i dobroga vina održati će se u sklopu ovogodišnjeg RIM-a u ulici Jurine i Franine, ispred likovne galerije, od 20-22 sata.

Paint & wine RIM 2023 namijenjen je svim zainteresiranima, koji žele provesti kolovošku večer u ugodnom društvu, uz čašu dobrog vina i zalogaj pazinskog cukerančića, okušati se u slikarstvu, ponešto naučiti  te ponijeti kući sliku koju će sami naslikati.

Voditeljica radionice je dipl. slikarica Anita Pilat, koja će za sve sudionike pripremiti platna sa skicom te ih provesti kroz kompletan slikarski postupak nastajanja umjetničkog djela. Platna, boje, kistove, štafelaje i sve potrebne sitnice osigurava organizator, DLS Pazin.

Za vinski dio manifestacije pobrinuti će se sponzor „Vina Bažon“ koji će sudionike počastiti svojim najboljim vinima, a posjetitelje upoznati sa svojom eno ponudom.

Kotizacija za sudjelovanje na prvom pazinskom Paint & Wine RIM 2023 iznosi 20 €, a uključuje stručno vodstvo, platna, sve potrebne slikarske potrepštine kao i besplatnu degustaciju Vina Bažon.

Zbog ograničenog broja sudionika potrebna je prethodna prijava na:

dlspazin1@gmail.com 

0918903960 (Nada)

098762671 (Dario)

https://www.facebook.com/dls.pazin

Pročitajte još...