Danas Erasmus dani u Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pazin

Facebook
Twitter
LinkedIn

Listopad je mjesec kad je vrijeme za prezentaciju onih lijepih trenutaka kroz godinu koji su se dogodili kroz aktivnosti Erasmus projekata. Erasmus+ program razlog je zašto je međunarodna razmjena dobrih praksi sada dostupnija mnogima kroz projektne aktivnosti i mobilnosti u škole širom Europe.

Od 9. do 14. listopada održavaju se 7. Dani Erasmusa te je i ove godine organizirano skoro 8.000 raznolikih događanja koji promoviraju Erasmus+ program i provedene projekte. 2023. godina proglašena je godinom vještina, a tjedan Erasmus Days posvećen je upravo tome.

U Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pazin u četvrtak, 12. 10. 2023. u 17:00 sati održat će se Okrugli stol na kojem će roditelji i učenici s Erasmus iskustvom govoriti o svojim dojmovima i doživljajima te na taj način opisati koje su vještine razvili i poboljšali.

Za sve zainteresirane roditelje i učenike kojima slijedi skori put ili imaju dvojbi oko sudjelovanja u Erasmus mobilnostima ovo je prilika da u razgovoru s onima koji su već bili sudionici međunarodnih razmjena dobiju informacije, odgovore ili samo poticaj.

Prijavljena događanja možete pratiti na Međunarodnoj karti, a pazinski Erasmus dan / pazinske Erasmus dane na ovoj poveznici.

Pročitajte još...