Naredne srijede u Radioklubu Pazin atraktivno predavanje Predraga Pušelje o digitalnom marketingu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Predrag Pušelja, svojevremeno poznat pod nadimkom Blogowski, od nedavno stanovnik okolice Pazina, poznat je u široj regiji kao vrstan stručnjak u digitalnom marketingu. Osim u Hrvatskoj, živio je i radio u Srbiji, Njemačkoj i Francuskoj.

Svoj poduzetnički put započeo je osnutkom poznatog geek branda traperica WTFJeans kojim je 2012. godine osvojio Kaliforniju s takvim uspjehom da ga je pratio i američki Time Magazine. Prije odjela marketinga u tvrtki Z-el d.o.o. Chipoteka gdje sada radi, vodio je marketing i webshop odjele u trgovačkim lancima Links i Polleo Sport u kojem je otvarao nove prodajne kanale na inozemnim tržištima Austrije i Slovenije. Kroz ove izazove usavršio je svoje vještine upravljanja budžetima, ljudima i strategijama u svrhu ostvarivanja najboljih marketinških rezultata.

Nakon organizacije najvećih Black Fridaya na ovim prostorima, onih za tvrtku Links d. o. o., pozicionirao se u branši kao Kralj Black Fridaya. Radio je kao mentor za mlade start-up poduzetnike za američki The Founder Institute, a prvi u Europi, 2009. je bio suosnivač radionica Tweetokracija – edukacije korporativnog korištenja Twittera. U marketingu je orijentiran na prodajne rezultate s osnovnim pokazateljem uspješnosti ROAS.

U predavanju će iznijeti puno interesantnih podataka o digitalnom marketingu koji su manje ili više poznati, a koji vam mogu pomoći unaprijediti vaše prodajne rezultate. Proći će sve teme od benefita i komparativnih prednosti digitalnog nasuprot konvencionalnog marketinga, statistike, prosječnog ROI-ja, trendovima koji nas čekaju – i oni koji se već koriste i oni koji će tek biti mainstream, do savjeta koje nikako ne smijemo zanemariti kako nas vrijeme ne bi pregazilo. Bit će dovoljno vremena i za sigurno zanimljivu diskusiju i puno pitanja nakon predavanja.

Predavanje je namijenjeno svima koji se ili bave marketingom ili im je potreban za unaprjeđenje poslovanja.

Pročitajte još...