Mario Bratulić i Općina Sveti Petar u Šumi predstavili “Proračun u malom”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Općina Sveti Petar u Šumi ovih je dana na službenim web stranicama te lokalne samouprave objavila svojevrsni vodič kroz proračun, kojeg je načelnik Mario Bratulić nazvao „Proračun u malom“.

„Drage Supetarke i Supetarci, predstavljamo Vam „Proračun u malom“ Općine Sv. Petar u Šumi za 2022. godinu. U njemu je prikazan sažet i pojednostavljen prikaz Proračuna Općine Sv. Petar u Šumi.

Proračun je najvažniji financijski dokument na kome se zasniva poslovanje i život naše Općine, a donesen je na sjednici Općinskog vijeća koja je održana 20. prosinca 2022. godine. U proračunu za 2023. godinu prikazani su izvori financiranja te programi, projekti i aktivnosti na koje se planiraju utrošiti sredstva Proračuna Općine Sv. Petar u Šumi tijekom 2023. godine.

Kako bi Vam omogućili uvid u rad naše Općine i učinili je što transparentnijom, sve aktivnosti u radu Općine možete pratiti na službenoj stranici općine Sv. Petar u Šumi. U prilogu „Proračun u malom“ i službeni Proračun Općine za 2023. i projekcijom za 2024. i 2025. godinu“, napisao je načelnik Općine Sv. Petar u Šumi dr. sc. Mario Bratulić.

PRORAČUN U MALOM

Pročitajte još...