Sveti Petar u Šumi postao prva općina u Hrvatskoj koja je napravila igralište za padel!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Načelnik Općine Sveti Petar u Šumi, Mario Bratulić, danas je na društvenim mrežama, točnije Facebooku predstavio izgled novog terena u Sportskom centru usred mjesta sjedišta te lokalne samouprave.

„Danas su završili radovi na našemu igralištu za padel tenis. Postavljena je umjetna trava u meni dragoj plavoj boji Dinama. Prva smo jedinica lokalne samouprave (općina) u Hrvatskoj koja je u sklopu svojega sportskog centra izgradila padel igralište. Naš sportski centar polako se završava za našu dicu i naš Sv. Petar u Šumi“, poručio je Bratulić.

Uz to, naglasio je i kako je danas održana javna rasprava o Urbanističkom planu uređenja solarne elektrane Škripelj snage 9,9 megavata. Kako kaže Bratulić, vjeruje da će se već ove godine započeti s izgradnjom prve prave solarne elektrane u Istri.

ŠTO JE PADEL?

Padel je sport s reketom koji se obično igra u parovima na zatvorenom terenu nešto manjem od teniskog terena za parove. Bodovanje je isto kao u normalnom tenisu, a loptice koje se koriste su slične, ali s malo manjim pritiskom.

Pročitajte još...