Dođite u srijedu 13. prosinca na zabavan i uzbudljiv Božić u Tinjanu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Želite se fantastično zabaviti u blagdansko vrijeme i upoznati Djeda Mraza? Ništa lakše, samo trebate doći na Božić u Tinjanu u srijedu 13. prosinca u 16:30 sati na plato ispred zgrade Općine i u Dom mladih.

Već u 17 sati očekuje vas zabavno-edukativna igra “Blaga Tinjana” namijenjena učenicima viših razreda koji će se natjecati u ekipama s najviše pet članova. Cilj ove zanimljive igre je pokazati brzinu, spretnost, sposobnost logičkog zaključivanja i naravno, znanje o Tinjanu, pa sve koji bi sudjelovali pozivamo da oforme ekipu, daju joj ime te se potom prijave na Instagram profil Općine Tinjan najkasnije do 10. prosinca. Ne zaboravite, pobjednike očekuju vrijedne nagrade!

Istodobno dok traje igra dijelit će se i pokloni, najprije učenicima prvog i drugog razreda, a potom i onima koji pohađaju treći i četvrti. Nakon školaraca poklone će dobiti vrtićke skupine Iglice i Točkice, potom djeca koja ne pohađaju vrtić ili jaslice, a na kraju i mališani iz skupina Cmok i Žabice.

Večer će zaokružiti odlična glazba za koju će biti zaslužan duo Little Whisper.

A prije toga cijeli će Božić u Tinjanu biti obilježen brojnim zabavnim sadržajima za djecu (i one koji se tako osjećaju), poput facepaintinga ili izrade figura od balona, dok će oni malo veći moći guštati u finom kuhanom vinu i lovačkom gulašu.

Naravno, bit će tu i odličan sajam prirodnih proizvoda i rukotvorina na kojem svatko može pronaći nešto za sebe, pa svakako dođite 13. prosinca i provedite nezaboravan i uzbudljiv Božić u Tinjanu!

Pročitajte još...