KANFANARKA ĆE NEKIMA POSTATI DOM | Tvrtka Gratis tijekom ove godine dovršava i prodaje stanove u Kanfanaru, radi se pažljivo i kvalitetno!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tvrtka Gratis iz Tinjana odlučila se na zanimljiv pothvat koji polako približavaju svome kraju. Naime, u Kanfanaru se sredinom prošlog desetljeća, dakle prije više od 15 godina, pokrenuo projekt „Kanfanarke“, stambene zgrade s 18 stanova u središtu mjesta.

No, 2007. godine ističe građevinska dozvola, tvrtke koji su to pokušale izgraditi završile su u stečaju pa su pokrenuti i sudski sporovi, a „Kanfanarka“ je dugo čekala svog spasitelja. Pronašla ga je u Vladi Ivetiću, vlasniku tvrtke Gratis koji iz godine u godinu širi svoje poslovanje, a kako sami kažu, dosad su u Rovinju izgradili sedamdesetak stanova pa im ovaj projekt neće biti nepoznanica.

Prema najavama odgovornih u Gratisu zgrada bi trebala biti gotova tijekom svibnja ove godine, a Vlado Ivetić je lani za Kanfanarski list potvrdio kako će se brinuti i o samoj estetici, odnosno vanjštini i uklapanju u lokalitet:

„Zgrada će dobiti staklene ograde, u stolariji ide plastika i aluminij, novost su uljni radijatori koji su se pokazali vrlo dobri u našim prethodnim projektima, i promjena je da na prozore ne idu žaluzine nego grilje, obzirom da smo u Kanfanaru“, pojasnio je Ivetić promjene u izvornom projektu.

Radi se o 18 jednosobnih ili dvosobnih stanova različite kvadrature, od 50 do 63 kvadrata, a svi će stanovi imati i spremište te parking u dvorištu. Obzirom na blizinu Rovinja, ali i prekrasne središnje Istre, interesa ima, a cijene po kvadratu mogu se doznati na upit.

Informaciju o tekućem interesu pružio nam je direktor tvrtke Gratis, Žarko Ivetić: „Kanfanar je na dobroj lokaciji, 20 kilometara od Rovinja te je povezan sa svim gradovima putem Istarskog ipsilona. Blizina tvornica u Kanfanaru daje i mogućnost zaposlenja mladim obiteljima jer trenutno u Rovinju nema manjih stanova po pristupačnoj cijeni za mlade obitelji. Trenutno je više od pola stanova već prodano i to većinom domicilnom stanovništvu, što nas veseli i što je dokaz potražnje za manjim stanovima u centralnoj Istri jer su na moru cijene ‘odletjele’ u nebo.“

Iako mnogi izvedbu i realizaciju građevinskih radova kriju kao „zmija noge“, iz tvrtke Gratis omogućili su nam uvid u radove. Realno, zgrada bi se možda i mogla dovršiti u ranijem roku, ali nema „požurivanja“ što samo dodatno daje mir i povjerenje budućim kupcima.

Sve informacije vezane uz slobodne stanove možete pronaći na službenim stranicama tvrtke Gratis – OVDJE.

Pročitajte još...