Motovunski Novaki se spremaju za svoju Rokovu 2023, prijave za turnire u tijeku!

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: TZSI

Tradicionalno, sredinom kolovoza na rasporedu su Rokove, pučke fešte u mjestima gdje je zaštitnik Sv. Rok, a tako je i u Motovunskim Novakima. Tamo će proslava ovogodišnje Rokove trajati od 15. do 19. kolovoza.

U utorak 15. kolovoza odigrava se turnir u cornholeu te natjecanje u airmalu (kotizacija 20€, a prijave na 092 3834 365 – Loris), a osim osiguranog obroka za igrače i besplatan grah za sve prisutna, tu su i vrijedne nagrade.

Za prvo mjesto u cornhole najbolji će par dobiti dva pršuta, a drugoplasirani će dobiti dva sira. Treće mjesto donosi salamin i sir, a četvrto mjesto dva salamina. Za sva četiri mjesta osigurani su pehari i nagrade sponzora!

Dan kasnije, u srijedu 16. kolovoza na rasporedu je kino na otvorenom, a onda u četvrtak 17. i petak 18. kolovoza igraju se skupine malonogometnog turnira na koji se možete prijaviti na 092 3834 365 – Loris ili 091 9511 281 – Mihael.

I malonogometni turnir privlači mnoge zbog sjajnih nagrada – prvoplasirana momčad će dobiti pečeno janje, a viceprvak turnira pečeni odojak. Za treće mjesto dobija se sir, a za četvrto „kašeta bire“. Naravno, tu su i nagrade za najbolje pojedince turnira – golmana, igrača i strijelca.

Sve se završava 19. kolovoza u subotu kada je na rasporedu završnica malonogometnog turnira te zabava do ranih jutarnjih sati uz DJ Foku!

Pročitajte još...