OSOBA LIPNJA 2023 | Košarkašica Lea Miletić dobila je više od polovice svih glasova!

Facebook
Twitter
LinkedIn

I ovog je mjeseca glasao veliki broj naših čitatelja u rubrici Osoba mjeseca na čemu Vam se zahvaljujemo. Za čitatelje Kampanje ovog mjeseca nije bilo prevelike dileme – Lea Miletić osoba je lipnja 2023. godine!

Lea Miletić internacionalna je košarkašica, već godinama je u vrhu hrvatske košarke. Stoga ekskluzivni poziv da predstavlja hrvatsku košarkašku reprezentaciju u 3×3 košarci (što je postao olimpijski sport) ne treba čuditi, a svakako treba pozdraviti kao jedan od većih uspjeha pazinskog sporta. Iako u rumunjskoj Constanti nije uspjela izboriti četvrtfinale s reprezentacijom ovaj je njen nastup početkom lipnja zaista hvalevrijedan.

Na tom je prvenstvu Lea bila najopasnija košarkašica Hrvatske po protivnički koš, a u sezoni za svoj ŽKK Zagreb u kojem je kapetanica momčadi imala je u prosjeku “double-double”, uz čak 51% šuta za dva poena. Imala je gotovo pet asistencija po susretu te je gotovo u svim statističkim kriterijima bila prvo ime ekipe.

Ona je dobila 51.57% Vaših glasova te joj čestitamo na uspjehu, ali aplauz za mjesec za pamćenje zaslužuju i Aldo Foško te Mladen Đaković.

Osoba lipnja 2023 - Kampanja:
Pročitajte još...