FOTOGALERIJA | Malonogometni turnir „Igor Iggy Stranić“ okupio veliki broj gledatelja, nije ih otjerao ni trominutni pljusak!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jučer je u Pazinu krenuo malonogometni humanitarni turnir „Igor Iggy Stranić“. U svom jubilarnom desetom izdanju okupio je 16 momčadi, a u četvrtak su na teren između nogometnog stadiona i škole istrčali one u A i B skupini.

U skupini A je HMRM osvojio maksimalnih devet bodova uz gol-razliku 14:4 demonstriravši dominaciju, dok će s njima u četvrtfinale iz te skupine još i Kašćerga koja je stigla do šest bodova. Skupina B pružila je veću napetost.

Novo Naselje Pazin osvojilo je tri boda, a Dean Vijatović i Čago Žminj po četiri boda. Međutim, Žminjci su u međusobnom susretu pobijedili s 3:2 pa će oni u četvrtfinalu, zajedno s pulskom momčadi Combo Alpinito koju predvodi sjajni Elvir Husarić.

Jučerašnja posjeta na turniru bila je zaista iznad očekivanja, a dobru atmosferu nije pokvario ni trominutni pljusak koji je pao oko 21:45 te je doslovno trajao par minuta. Danas se nastavljaju utakmice od 18 sati, a ukoliko kiša ne dozvoli odigravanje na otvorenom, organizatori su osigurali i dvoranu.

Raspored utakmica za petak možete vidjeti u nastavku:

Raspored 2023. A4

Pročitajte još...