MALONOGOMETNA ZIMSKA LIGA „LA MARENDA“ | Poznati polufinalisti, u subotu ćemo saznati prvaka

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jučer u nedjelju 10. prosinca 2023., odigran je „repasaž“ nakon skupina, ali i četvrtfinale pazinske malonogometne zimske lige „La Marenda“. Iako su na kraju odlučivali sedmerci, a bilo je zaista napeto i u preostala dva četvrtfinala, dojam je da imamo sjajna polufinala.

Naime, u „repasažu“ je mlada momčad Kolorado savladala CB Učka, a HMRM je u napetom susretu izbacio Kašćergu. Artem Patronus je bio bolji od supetarskog CB Da Pietra, a Dino Murtić povukao je Santa Domenicu do prolaza protiv Seline.

U četvrtfinalima vidjeli smo okršaj iskustva i mladosti – Plavi Put je na kraju prošao Kolorado, a žminjski Čago i HMRM odigrali su odličnu utakmicu, potonji su uspjeli proći, naravno, predvođeni fantastičnim Igorom Lepinjicom.

Artem Patronus je poveo 0:3 protiv Ulja Komarije, jedine dosad maksimalne momčadi i činilo se kako ćemo imati veliko iznenađenje. No, Ulja Komarija poravnava na 3:3 do kraja pa preko sedmeraca prolazi.

Ponajbolji susret dana odigrali su Noćne Ptice i Santa Domenica. Zanimljivo, i tu smo imali tri pogotka razlike. Nedešćani su poveli 3:0 i činilo se kako će oni u polufinale. Ali, cerovljanske Noćne Ptice se vraćaju pa preko dugog ruleta sedmeraca odlaze u polufinale.

Strijelce i dalje predvodi Sandi Križman (Čago Žminj) s devet golova, a onda Igor Lepinjica (HMRM) ima sedam pa po šest pogodaka zasad imaju David Dujanić (Plavi Put) i Gianluca Banko (Ulja Komarija).

Raspored za subotu, 16. prosinca 2023., je poznat i izgleda ovako:

Pročitajte još...