OD 16 SATI | Danas započinje novo izdanje tradicionalne HELL malonogometne lige Pazina!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Danas, točno u 16 sati, ‘zakotrljati’ će se lopta na utakmici Palmaflor CB Bolera i Ulja Komarija čime će započeti novo izdanje pazinske malonogometne zimske lige koja i ove godine nosi ime sponzora, branda HELL.

Nakon toga u 16:40 igra se možda i derbi dana, jer najboljoj pazinskoj ekipi u proteklom desetljeću, Plavom Putu, na njihovom putu stoji labinska momčad Elvinho Gljive AO Trumić koji će sigurno doći sa svojim adutima. 

No, kako onda okarakterizirati sraz HMRM, mlađeg sastava pazinskih momaka predvođenih Lepinjicom i Ivetićem sa žminjskim The Barom. Ako smo nešto naučili u godinama iza nas, slabe ekipe iz Žminja ne postoji – sigurno će doći u jakom sastavu.

U 18 na parket izlaze tradicionalno neugodna Kašćerga i NK Pazinka, momčad koju u globalu čine juniori pazinskog trećeligaša, a u 18:40 će mlada labinska momčad Lumi Klinci pokušati iznenaditi MNE Selinu.

Još jedan zanimljiv okršaj čeka nas u 19:20 kada potpićanski Timeout, s odličnim vratarom Purisa Ryanom Škrljom igraju protiv cerovljanskih Noćnih Ptica koje predvodi kapetan Pazinke Patrick Rabar i ponajbolji ofenzivac kluba Nikola Ivetac.


A skupina: Kašćerga, Palmaflor CB Bolero, Ulja Komarija, NK Pazinka

B skupina: Plavi Put, Lumi Klinci, Selina, Elvinho Gljive AO Trumić

C skupina: HMRM, Time Out Potpićan, Noćne Ptice, The Bar Žminj

SUBOTA, 26.11.

16:00 Palmaflor CB Bolero – Ulja Komarija

16:40 Plavi Put – Elvinho Gljive AO Trumić

17:20 HMRM – The Bar Žminj

18:00 Kašćerga – NK Pazinka

18:40 Lumi Klinci – MNE Selina

19:20 Time Out Potpićan – Noćne Ptice

Pročitajte još...