Dječaci U11 KK Pazin prvaci regije Zapad, kadeti najbolji u Kupu regije Zapad

Facebook
Twitter
LinkedIn

Za vikend je u Pazinu održana poluzavršnica prvenstva Hrvatske. u košarci u kategoriji dječaka igrača 11 godina i mlađi. Nakon prvog dana igranja atraktivne košarke u skupini A Pazinci su bili uvjerljivi sa Kastvom i RI basketom, u skupini A riječki FSV je bio bolji od Rovinja i Krka, a u skupini Cresa visoke pobjede je ostvario nad ekipama Olive iz Vodinjana i Svetog Mateja iz Viškova.

U završnom danu Pazinci su pobijedili košarkaše Cresa sa 45:31. U drugoj utakmici Cresani su bili bolji od FSV-a 48:25. U posljednjoj utakmici turnira Pazin je osvojio pobjednički pehar pobjedom nad ekipom FSV-a sa 37:23.

Na završnicu prvenstva Hrvatske uz Pazince plasirali su se i drugoplasirani Cresani Pobjednička ekipa koju su vodili treneri Dario Lukšić i Leon Lukšić nastupila je u sastavu: Tomišić, Benković, Mofardin, Kalac, Prenc A., Scifflin, Fabris, Feoel, Milanović, Mršić, Žiković, Rogić, Prenc M., Jurišević I Mušković.

Kadeti KK Pazina pod vodstvom trenera Tedija Daus i Nerea Gržinić su nakon uvjerljive pobjede u Crikvenici sa 20 razlike bili bolji i u uzvratnoj utakmici i rezultatom 123:76 kao predstavnici Istarske, Primorsko goranske i Ličko senjske županije odnosno regije zapad izborili plasman u četvrtzavršnicu kupa regija prvenstva Hrvatske.

Pročitajte još...