Pazinka krenula s pripremama, stigla čak petorica mladih nogometaša, seniorima priključena i dva juniora

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sinoć su započeli pripreme nogometaši pazinskog trećeligaša. Nakon odlaska Andree Maružina, Borne Kovačevića, Karla Peršića i Andree Žgombe, Pazinjani su polako prionuli formiranju nove, mlade momčadi, pa je tako kao prvo pojačanje stigao iz pulskog Uljanika Anteo Nikles. No, nije ostao usamljen.

Stručni stožer na čelu sa Elvisom Brajkovićem i njegovim pomoćnikom Emilom Lazarićem upotpunio je momčad sa Mihaelom Slivarom iz labinskog Rudar Trans Eura, Hrvojem Ožanićem iz riječkog Zameta te Manuelom Ferencom iz Kaštelira Labinci. No, da ni tu ne bi bio kraj stigao je i Jan Čule iz Potpićna Učke, a Brajković je prvoj momčadi priključio i dva perspektivna juniora, Karla Šainu i vratara Darka Dušića.

Pazinjani su dogovorili i sve pripremne oglede osim onog 13. kolovoza za kojeg traže suparnika. Već ove subote će u obližnji Labin na sudar sa Rudar Trans Eurom, a nakon toga slijede ispiti protiv juniora Rijeke te seniora Rovinja, Novigrada, Žminja i Buja.

Obzirom da se u kadru sada nalazi izuzetno veliki broj mladih igrača, Pazinjani će pokušati dogovoriti još poneki pripremni ogled sa niželigašima s istarskog područja, kako bi treneri Brajković i Lazarić stekli pravi uvid u njihove mogućnosti, ali i kako bi momčad spremna dočekala izazov prvoga kola kada gostuju u Kostreni kod ojačanog Pomorca.

Pročitajte još...