Pazinka minimalno poražena u Labinu, sudac Jakovašić otišao s terena ‘bez pozdrava’

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nogometaši Rudara i Pazinke nisu briljirali danas u Labinu, s tom razlikom da su domaći osvojili tri boda u susretu koji nije obilovao prigodama. Prvo poluvrijeme je posebno bilo za zaborav, gotovo bez ijedne opasne situacije.

Trenutak odluke dogodio se u 63. minuti kada Gabriel Golja, najbolji igrač današnje utakmice uz domaći stoperski par, pada u šesnaestercu nakon duela s Babićem, a sudac Jakovašić pokazuje na „bijelu točku“. Siguran realizator je najbolji labinski strijelac Paolo Juričić za 1:0.

Pazinjani su imali žustre prigovore na tu odluku suca čiju današnju prezentaciju obje strane nazivaju neuvjerljivom, da budemo blagi. Do kraja susreta treba spomenuti i gredu Golje, ali i zanimljivu situaciju s kraja susreta.

Naime, na kraju ove fer i korektne utakmice, sudac Jakovašić odlučio se na potez kojeg se teško sjetiti, ako smo ga uopće ikad i vidjeli. Prije nego li je odsudio kraj susreta, pozicionirao se kod izlaza s terena te momentalno nakon svog zvižduka otišao s terena, pritom ne sačekavši čak ni svoje kolege, a kamoli pozdravio se s igračima. Nadamo se kako se ne radi o nekakvoj crijevnoj virozi.

LABIN – Stadion Zelenice – Treća NL Zapad 22. kolo – SUDAC: Paolo Jakovašić (Opatija) POMOĆNICI: Nenad Marušić (Viškovo) i Mauro Mušković (Kastav( DELEGAT: Rajko Planinić (Opatija)

RUDAR – PAZINKA 1:0 (0:0)

Strijelci: 1:0 Juričić 62′-11m

Žuti kartoni: Jašarević (Rudar) Prenc, Matika, Pinčan, Šaina (Pazinka)

RUDAR: Blažina, Načinović A., Golja (90. Salihović), Juričić (89. Božičević), Rudan, Dadić, Karić, Kurtić, Načinović M. (46. Jašarević), Hrvat (67. Licul), Biljuh (67. Krištofić)

Trener: Franko Čupić

PAZINKA: Mendiković, Pavat E., Babić, Pinčan, Zgrablić (71. Žulić), Matika, Prenc, Tanković, Žgomba, Nikles (24. Šaina), Rabar

Trener: Elvis Brajković


Pročitajte još...