Pazinka na kraju odlične sezone uvjerljivo poražena na Verudi

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dvoboj koji je bio samo stvar prestiža na Verudi su odigrali domaći Uljanik i gostujuća momčad iz Pazina. Pazinjani vrlo, vrlo zadovoljni ovogodišnjim uspjehom, dok se kod Uljanika vjerojatno osjeti i lagano nezadovoljstvo ovim proljetnim dijelom.

No, ako je nezadovoljstva i bilo riješili su ga se u prvome dijelu kada su preko Rosića, Niklesa, Radetića i Prelčeca postigli četiri pogotka i time riješili susret u svoju korist. U nastavku čekalo se samo da vrijeme prođe u obostrano ipak dopadljivoj igri ali bez pogodaka i s jedne i s druge strane.


PULA – SC Veruda – 3. HNL ZAPAD – 26. kolo – SUDAC: Antonio Meljnjak (Rijeka),  POMOĆNICI: Amel Dizdarević (Radmani) i Nenad Marušić (Matulji)

ULJANIK – PAZINKA PAZIN 4:0 (4:0)

Strijelci: 1:0 Rosić 15′, 2:0 Nikles 29′, 3:0 Radetić 36′, 4:0 Prelčec 41′

ULJANIK: Kraljević, Stošić (72. Posavec), Rosić (55. Lozančić), Prelčec, Ramadani, Matteoni (72. Cingi), Nikles, Žiković (46. Bogdan), Jereb, Radetić, Gračić (55. Raković)

Trener: nema prijave

PAZINKA PAZIN: Denić, Pavat E., (64. Žgomba), Pinčan, Zgrablić, Matika, Rabar, Tanković, Ivetac (78. Pauletić), Žgomba, Maružin (50. Flegar), Kovačević (78. Pauletić)

Trener: Elvis Brajković

Pročitajte još...