PAZINKA PUTUJE NA BAHALIN | Žulić: “Atmosfera u svlačionici nakon pobjede protiv lidera je odlična”

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Lucija Dušman

Nakon odlične predstave i pobjede protiv Krka, ove subote nogometaši Pazinke u goste kod uvijek neugodnog Vinodola, na tradicionalni teški i „uzavreli“ Bahalin. Atmosfera u svlačionici je fenomenalna te su „plavi“ spremni za nadmetanje i u konačnici nadaju se novom trobodu.

Utakmicu protiv NK Vinodola za klupsku stranicu najavio je novopridošlo pojačanje u vrhu napada, Leonardo Žulić, koji je utakmicu protiv Krka obilježio efektnim golom, pokazati će se, za pobjedu.

„Atmosfera u svlačionici nakon pobjede protiv lidera je odlična, utakmica protiv Krka bila je onakva kakvu smo i priželjkivali, došli su otvorenog garda po tri boda koja su im trebala da zadrže prednost nad konkurentima i poprave lošiji ulazak u ovaj dio prvenstva“, kaže Žulić pa dodao:

„Odigrali smo jako dobro, znali smo  da ćemo imati prostora za stvoriti svoje šanse i ako ih budemo znali iskoristiti da će rezultat biti na našoj strani i tako je na kraju bilo. Ovom prilikom pohvalio bih izvedbu i borbenost naše obrane koja je na treninzima pažljivo upijala smjernice naših trenera i odradila utakmicu na vrhunskoj razini.“

I Žulić je svjestan da subotnji protivnik itekako može biti opasan: „Ove subote gostujemo kod drugoplasiranog Vinodola te očekujemo isto tvrdu utakmicu kao prošle subote gdje će domaćin zasigurno biti napadački nastrojen u želji da popravi nešto lošiji ulazak u prvenstvo. Smatram da je na domaćinu imperativ pobjede i upravo u tome vidim našu šansu za ugroziti protivnika i uzeti sva tri boda. Ako naš pristup utakmici i zajedništvo bude onakvo kakvo je bilo prošle subote nadam se bodovima iz Novog Vinodolskog“, rekao je Žulić.


Pročitajte još...