Seniori Pazinke remizirali s juniorima ponajbolje slovenske škole nogometa

Facebook
Twitter
LinkedIn

Juniori jedne od najboljih slovenskih škola nogometa trenutno, prvoligaša Radomlja, bili su večeras protivnik seniorima Pazinke. U zanimljivoj i atraktivnoj utakmici, nismo dobili pobjednika jer je okončano 3:3, ali dojam je kako su oba trenera vidjela mnogo pozitive kod svojih momčadi.

Pazinka je povela golom Ivana Rojnića u šestoj minuti, nakon centaršuta Antea Niklesa. Vrlo brzo, već u 15. Radomlje poravnava na 1:1, a u 35. minuti Doni Tanković krade loptu, odlično upošljava Leonarda Žulića koji ispred protivničkog gola još jednom pokazuje kako će biti za Pazinku sigurno pojačanje.

U 70. minuti mladi pazinski igrači stupaju na scenu. Jan Čule je osvojio duel te predao za Karla Šainu koji daje za Manuela Rudelu čiji „top“ vratar odbija, a na nju dolazi sveprisutni Noel Pavat i zabija za 3:1.

Do kraja susreta juniori Radomlja su postigli dva pogotka te izbjegnuli poraz, ali im se treba reći kako su odlična momčad te je u pazinskim redovima ponovno odličan bio vratar Mauro Mendiković. Idući susret Pazinka igra ovog petka u Pazinu protiv juniora Rijeke. Susret započinje u 17 sati.


NK PAZINKA – NK RADOMLJE (juniori) 3:3

PAZINKA: Mendiković, Pavat E., Matika, Rojnić, Pinčan, Žgomba, Rabar, Tanković, Ivetac, Nikles, Žulić

Još su igrali: Dušić D., Zgrablić, Rudela, Šaina, Čule, Pavat N., Dušić V.

Trener: Elvis Brajković

Pročitajte još...