Visok poraz Pazinke na Čavlima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na Mavrincima se dogodilo ono što se manje više i očekivalo. Pazinka je stigla u čvrstom bloku, bez pretjeranih napadačkih ambicija, dok je Grobničan pleo mrežu svih 90 minuta. No, nije im uspjelo poentirati do 30. minute.

Tada, Ivan Golić, primiruje jednu loptu na 30 metara od Denićevog gola i poentira zatekavši Denića pomalo i uspavanog. S tim se rezultatom otišlo i na odmor. Rješenje susreta stiglo je u trećoj minuti drugoga dijela.

Miculinić je uputio jednu dužu loptu prema Pilčiću koji je bio brži od Matike i osvojenom je loptom pronašao Babića kojemu nije bilo teško sa desetak metara poentirati za rezultatsko razrješenje ovog dvoboja. No, do kraja je ostalo puno.

A samo tri minute nakon pogotka Babića, Dražen Pilčić postiže svoj 201. ligaški pogodak. Nakon jednog prekida sa lijeve strane lopta je okončala na vratnici, a najspretniji je bio Pilčić koji ju je proslijedio u Denićevu mrežu.

Do kraja još smo vidjeli dva pogotka raspoloženog Grobničana danas, i to još jednom Babića i Brdara i u konačnici, visoku, ali i zasluženu pobjedu protiv napadački potpuno neraspoložene Pazinke.


MAVRINCI – Igralište Grobničana – 3. HNL ZAPAD – 17. kolo – SUDAC: Ivan Bebek (Rijeka), POMOĆNICI: Luka Pajić (Rijeka) i Nenad Pjevac (Delnice)

GROBNIČAN – PAZINKA PAZIN 5:0 (1:0)

Žuti kartoni: Vukelić (Grobničan), Rabar (Pazinka Pazin)

Strijelci: 1:0 Golić 30′, 2:0 Babić 48′, 3:0 Pilčić 57′, 4:0 Babić 81′, 5:0 Brdar 85′

GROBNIČAN: Curać, Babić (82. Rupčić), Jukić, Golić, Vukelić, Miculinić, Brdar, Pilčić, Matković (70. Babić), Prtenjača (16. Batarelo), Bosančić (82. Gundić)

Trener: Dušan Gruevski

PAZINKA PAZIN: Denić, Rojnić, Pinčan, Zgrablić (41. Videkić), Matika, Rabar, Tanković (46. Rudela), Ivetac (80. Flegar), Žgomba, Kovačević, Maružin (70. Pavat)

Trener: Elvis Brajković

Pročitajte još...