I ove se godine ‘toćamo’ u srcu Istre – sprema se još jedan vaterpolo turnir na Zarečkom krovu!

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Nerio Belić

Članovi i volonteri CMA Pazin ponosno nastavljaju tradiciju održavanja turnira u vaterpolu na Zarečkom krovu te pozivaju sve zainteresirane ljubitelje sporta, prirode i dobre zabave da im se i ove godine pridruže na omiljenom slapu.

Centar za mlade Alarm Pazin, udruga mladih i za mlade, osnovana je 2015. godine s ciljem okupljanja i jačanja aktivnosti mladih u gradu Pazinu usmjerenih prema boljoj kvaliteti života i provođenju slobodnog vremena. Dio je aktivnosti naslijedila od nekadašnjih pazinskih klubova, a jedna od njih je i organizacija vaterpolo turnira na Zarečkom krovu.

Vaterpolo turnir na Zarečkom krovu održat će se u subotu, 22. srpnja 2023. godine. Riječ je o dugogodišnjoj i prepoznatljivoj manifestaciji koja već dvadesetak godina okuplja velik broj posjetitelja različite dobi i interesa, a sve u svrhu promocije aktivnog provođenja slobodnog vremena u obliku sportskih aktivnosti, poticanja zdravih navika i boravka u prirodi, očuvanja prirode i lokalnih resursa te razvoja osjećaja pripadnosti i zajedništva, čime Zarečki krov (p)ostaje prepoznatljivo mjesto za sportske aktivnosti, susrete i druženja. Cjelodnevni događaj uključuje sportski i zabavni program, uz završno slavlje u Caffe bar Sax.

FOTO: Lea Jurčić
  • Za turnir u vaterpolu svaka ekipa mora imati 5 igrača +2 zamjene, osmisliti originalan naziv ekipe te platiti kotizaciju u iznosu od 50 eura. Kotizacija uključuje majice za svakog igrača, marende te poneko iznenađenje.
  • Osim samog turnira, posjetitelji manifestacije mogu se prijaviti za natjecanje u skokovima i žabicama, koje će se odvijati u zasebnim kategorijama (djeca i odrasli).

Za natjecanje u vaterpolu, skokovima i žabicama možete se prijaviti porukom na društvenim mrežama CMA Pazin (Facebook Instagram), na e-adresu cmalarm.pazin@gmail.com ili na službeni broj +385 91 483 4391 (Roberta). Prijave su otvorene su do 20.7.

Ako i niste natjecateljski tip, predlažemo da se svejedno dođete odmoriti i uživati u blagodatima pazinske oaze te nezaboravnih sportskih prizora, vodenih aktivnosti i vratolomija, koje će pratiti zabavni komentari voditelja i sudaca. Valja napomenuti da će se turnir održati uz maksimalnu brigu o okolišu, a poziva se sve sudionike da parkiraju na parkiralištu kraj predjela Jezerce. Parking je za sudionike i posjetitelje manifestacije besplatan.

Rezervirajte 22. srpnja u svojim kalendarima i provedite ljetnu subotu u dobrom društvu i odličnoj atmosferi, pokažite nam i dokažite svoje sportske vještine, a najbolje čeka i pokoja nagrada vrijedna.

Događaj je organiziran u suradnji s Gradom Pazinom, Zajednicom sportskih udruga Grada Pazina, Turističkom zajednicom Središnje Istre i uz pomoć donacija privatnih poduzetnika iz Pazina i okolice.

Sve informacije vezane za manifestaciju možete pronaći u samom događaju ili na društvenim mrežama (Facebook Instagram) te mrežnoj stranici Centra za mlade Alarm Pazin.

Pročitajte još...