Članovi SRD Istra – Pazin otputovali u Pariz na završnicu ACL Europe Open!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ukupno 11 članova kluba SRD Istra-Pazin predstavljat će Hrvatsku na cornhole turniru u trajanju od četiri dana. Jučer je odrađen ždrijeb svjetskog kupa na kojem nastupa 14 zemalja.

Hrvatsku će predstavljati K. Belac, D. Mogorović, A. Ivančić i A. Grubiša. Sreća ih nije mazila te su završili u tzv. “grupi smrti”, odnosno našli su se među profesionalcima iz SAD-a, Kanade i Njemačke te među Slovenijom, Nizozemskom i Slovačkom.

Sistem igre je takav da sve ekipe u grupi igraju svaka sa svakim, a najboljih četiri nastavljaju knockout fazu i bore se za ulazak u polufinale te live prijenos na ESPN-u.

Jučer se održalo ACL Swap natjecanje u kojem su ponovno postignuti odlični rezultati ulaskom u četiri najboljih A. Ivančića sa partnerom iz Francuske u top te ulaskom u top 8 A. Grubiša, također sa partnerom iz Francuske.

Danas se natjecanje nastavlja u 9:00 gdje nas Dean Mogorović igra za ulazak među osam najboljih u Europi, pa  ženskim turnirom u 10:00 sati i svjetski kup sa početkom u 13:00h!

Klub u Parizu predstavljaju Albert Ivančić, Antonio Grubiša, Davor Pulić, Dean Mogorović, Katarina Belac, Marko Domijanić, Goran Močibob, Emanuel Dajčić, Sanel Ibračevič, Andrej Pamić i Marija Belac.

Pročitajte još...