Kod Kanfanara teško ozlijeđene dvije osobe

Facebook
Twitter
LinkedIn

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19:50 na ŽC5077 između mjesta Okreti i Kanfanar, teško su ozlijeđene dvije osobe, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Iz zasad neutvrđenih razloga, došlo je do kontakta između automobila pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak i automobila slovenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, a u kojem se kao putnik nalazio 57-godišnjak, također državljanin Sjeverne Makedonije.

Od siline udarca vozilo pulskih registracijskih oznaka se prepolovilo te je stražnji dio vozila odbačen van kolnika. Svo troje sudionika nesreće prevezeni su u pulsku bolnicu gdje je utvrđeno kako su 25-godišnjak i 57-godišnjak teško ozlijeđeni, a 22-godišnjak je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Županijska cesta 5077 je u vremenu od 20,05 do 23,10 sati bila zatvorena za sav promet.

Pozivamo vozače da radi osobne sigurnosti i sigurnosti svih sudionika poštuju prometne propise i prilagode vožnju stanju i uvjetima kolnika te da pripaze na tzv. „četiri ubojice u prometu“ koje su najčešći uzročnici prometnih nesreća s najtežim posljedicama.

Pročitajte još...
Razvojna agencija Srce Istre poziva mlade poduzetnike na poduzetnu raspravu

Razvojna agencija Srce Istre ponovo organizira poduzetne rasprave u sklopu projekta "Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s…