Policijski pas Duks odradio pretragu te u kući 32-godišnjaka zaustavljenog u Pazinu pronašao ozbiljnu količinu droge

Facebook
Twitter
LinkedIn

Policija je dovršila dva kriminalistička istraživanja zlouporabe droge na pazinskom području. Jednog hrvatskog državljanina u dobi od 32 godine sumnjiči se da je počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga, dok se drugog hrvatskog državljanina od 34 godine sumnjiči da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policijski službenici Policijske postaje Pazin s ispostavom Buzet su 23. siječnja oko 23.20 sati u Ulici Šime Kurelića u Pazinu zaustavili automobil kojim je upravljao 32-godišnjak.

Muškarac je kod sebe imao nekoliko paketića s ukupno 24.7 grama marihuane za koje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je namjeravao dalje preprodati.

Drugo kriminalističko istraživanje proveli su policijski službenici Policijske postaje Pazin s ispostavom Buzet u suradnji s Odjelom kriminaliteta droga. Oni su nakon prikupljenih operativnih saznanja da se 34-godišnjak bavi preprodajom droge 24. siječnja, temeljem naloga nadležnog suda, obavili pretragu kuće i vozila osumnjičenog.

Policijski službenici pretragu su obavili zajedno sa službenim psom za detekciju droga Duksom te su pronašli 177.8 grama marihuane, 2.9 grama kokaina i digitalnu vagu.

Pročitajte još...