TUŽNA PRIČA: DORH ispitao 27-godišnjaka zbog iznude i nanošenja teških tjelesnih ozljeda – svojoj baki!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu je 14. lipnja 2022., ispitalo hrvatskog državljanina (1995.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela iznude, iznude u pokušaju, kaznenog djela teške tjelesne ozljede i kaznenog djela tjelesne ozljede.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 27-godišnjak od 2019. do lipnja 2022. godine dolazio kod svoje bake (1948.), u stan na području Istre, i od nje tražio novac, a kada je ona odbijala predati mu ga, osnovano se sumnja da joj je prijetio da će joj nauditi, kao i da joj je tijekom lipnja 2022., nakon njenog ponovnog odbijanja, nanio teške tjelesne ozljede. 

Osnovano se sumnja i da je od 2019. do lipnja 2022. godine svakodnevno tražio novac i od svoje majke (1967.) ali mu ga je ona odbijala davati, nakon čega joj je upućivao ozbiljne prijetnje.

Županijski sud u Puli-Pola je 15. lipnja 2022. prihvatio prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Pazinu i osumnjičeniku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na sudionike kaznenog postupka i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Pročitajte još...