CENTAR ZA MLADE ALARM | Ove subote završna produkcija radova i druženje u Kaštelu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Centar za mlade „Alarm” Pazin organizira Završnu produkciju radova i druženje 17. prosinca 2022. godine s početkom u 20 h u Kaštelu.

“Naime, produkcija je zamišljena kao završna aktivnost u sklopu projekta „ZaMe – za aktivne mlade”, za koji volimo kazati da je i više od projekta jer držimo da je to svojevrsni odgovor na potrebe za bogatijom i kvalitetnijom ponudom sadržaja za mlade, pa ćemo reći da je to ujedno i način na koji zajedno prolazimo svoje mjesto pod zvjezdanim pazinskim nebom. Posebno nas veseli što nam je odobren i nastavak projekta, što znači da se u 2023. družimo s još boljim i bogatijim programom.

Tijekom ovih gotovo godinu dana počeli smo, između ostalog, organizirati KUS mladih mladima, odnosno kulturno-umjetničke susrete mladih i za mlade. Sve su aktivnosti bile usmjerene su na organizaciju kvalitetnoga slobodnog vremena, a ujedno u poveznici s kulturom i umjetnosti.

U ponudi smo tako imali književne, filmske, fotografske i likovne radionice, uz već prepoznatljivi rad Književnog kluba CMA Pazin. Aktivnosti su provodile mlade osobe izraženog afiniteta prema nekom umjetničkom polju i na neki su način vezani za naše podneblje. Na Produkciji će posjetitelji imati prilike čuti, vidjeti i doživjeti što smo sve radili i čime smo se bavili. 

Više o projektu i aktivnostima možete potražiti na našim društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu ili na novoj mrežnoj stranici Udruge – CMA Pazin, a o samom događaju na poveznici“, javljaju iz CMA Pazin!

Pročitajte još...