Okončan prvi dio blagdanske akcije Kampanje – javile su nam se četiri tvrtke, a sada donaciju možete povećati i Vi, svojim ‘dijeljenjem’ na Facebooku!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Prošao je 5. prosinca i završena je naša marketinško-humanitarna blagdanska akcija. Portal Kampanja postoji tek sedam mjeseci i treba u ovom trenutku podsjetiti na naš moto „Srcu Istre treba pozitive“.

Princip je sljedeći – kako periodično šaljemo marketinške ponude gospodarskim subjektima s Pazinštine želeći se marketingom “pokriti” koliko nam je krevet dug, tako smo napravili i u ovom ‘predblagdanskom’ studenom, ali smo pritom donijeli jednu odluku da svemu dodamo ovaj toliko potrebni humanitarni predznak, odnosno da 20% prihoda u tom mjesecu i do 5. prosinca, doniramo Poludnevnom boravku za osobe s intelektualnim teškoćama, koji djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Pazin, a ima prostorije u Škropetima.

U ovom prvom izdanju ove blagdanske akcije s nama sudjeluju četiri gospodarska subjekta, a to su Vina Baćac, Sempre Qui (obrt za video usluge), Histris i Vitis obrt (Destilerija Krulčić) kojima se srdačno zahvaljujemo na podršci i iskazanom interesu za naš portal, ali i zajednicu.

E sada, prije nego 11. prosinca objavimo kolika će donacija otići prema Poludnevnom boravku za osobe s intelektualnim teškoćama, molimo Vas da se uključite i Vi, dragi čitatelji. Točnije, za svaki Vaš „like“ (lajk) i „share“ (podjelu) ove vijesti na Facebooku, mi ćemo dodati kunu na trenutni iznos.

Zato, idemo svi skupa „gurati“ pozitivu i ovog prosinca!

Pročitajte još...