Pazinjan Denis Dejanović Sarma ove godine nastupa na Supertalentu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

U novoj sezoni Supertalenta, poznate emisije Nove TV, Istru predstavlja jedan Pazinjan. Jedinstveni Denis Dejanović Sarma iz Pazina na trećoj audicijskoj epizodi nastupio je pokazavši uzbudljiv performans s vatrom.

Vatra je sama po sebi privukla pažnju žirija, pa je tako Martina otkrila da od djetinjstva ima umjerene piromanske sklonosti, a interes gledatelja sigurno je probudila i njegova nesvakidašnja životna priča.

Naime, Nova TV piše da Denis sudjeluje u srednjovjekovnim borbama, a upravo na to povijesno razdoblje podsjeća njegov životni stil. „Skoro da živim srednjovjekovni stil pošto živim u šumi. Voda, struja – sve je ograničeno. Nisam, kako bi se reklo, samoodrživ, ali idem prema tome“, otkrio je Denis koji je svoj nekadašnji život odlučio promijeniti iz korijena.

Iako se dugi niz godina bavio MMA borbama, odustao je od tog zanimanja, a sa svojom ušteđevinom kupio je imanje u blizini mora i od tada živi u prirodi. Što je više boravio na svom imanju, to je manje doticaja imao s civilizacijom te je među ljude odlazio samo kada je to bilo nužno. „Krenuo sam u srednjovjekovni stil života i življenja u prirodi jer mi je dosadio ovaj monotoni život koji nam svakodnevnica pruža. Nisam mogao naći sebe u tome i odvojio sam se od ljudi, krenuo sam graditi svoj život u prirodi“, objašnjava Denis te otkriva da takav životni put nije oduvijek bio lagan jer su ljudi u početku osuđivali njegovu odluku da se izolira od suvremenog svijeta“, piše Nova TV.

Pročitajte još...