Otvorenje prve prodavaonice u Pazinu dm obilježio donacijom 7.000 eura za opremanje dječjeg igrališta!

Facebook
Twitter
LinkedIn

U četvrtak 24. kolovoza u trgovačkom centru Stop Shop otvorena je prva prodavaonica dm-a u Pazinu. Otvorenju je nazočila gradonačelnica Pazina Suzana Jašić koja je na sat vremena preuzela ulogu blagajnice dm-a. Na ovaj je način gradonačelnica podržala donaciju u iznosu od 7.000 eura za opremanje dječjeg igrališta na Starom trgu u Pazinu kojom je dm obilježio otvorenje prodavaonice.

„Drago nam je da je svoja vrata u Pazinu otvorio upravo lanac prodavaonica čija je filozofija već godinama usmjerena na dobre radne uvjete i plaće te društveno odgovorno poslovanje, a sredstva donirana Gradu Pazinu pozitivan su primjer tog doprinosa zajednici. No, potrebno je reći i da kupci s područja Pazinštine koji vole kupovati u prodavaonicama dm-a kupnju više neće morati obavljati u susjednim gradovima i sada u Pazinu mogu jednostavnije i brže kupiti proizvode koje dm nudi“, izjavila je gradonačelnica Suzana Jašić.

„Nova prodavaonica za nas u dm-u puno je više od još jednog prodajnog mjesta. Uz mogućnost da građanima ponudimo kvalitetne i povoljne proizvode te ljubaznu uslugu, svaka nova prodavaonica za nas predstavlja i priliku za razvoj suradnje s lokalnom zajednicom te potvrdu dm-ove filozofije koja u središte stavlja ljude i zajednicu. Uime dm-a zahvaljujem gradonačelnici Jašić i svim građankama i građanima na dobrodošlici koju su nam pružili“, izjavila je područna menadžerica dm-a Anđelka Ramljak.  

Prva prodavaonica dm-a u Istarskoj županiji otvorena je 2000. godine u Puli, a novootvorena prodavaonica u Pazinu 12. je prodavaonica dm-a u Istri. Na dan otvorenja kupce su dočekala brojna iznenađenja, a pogodnosti ih očekuju i tijekom vikenda, 25. i 26. kolovoza, koji je dm posvetio proslavi otvorenja nove prodavaonice.

U pazinskom dm-u kupci mogu birati među više od 16.000 proizvoda renomiranih brendova i dm marki poput alverde, Balea i Denkmit. Ujedno će pri kupnji moći ostvariti pogodnosti programa lojalnosti dm active beauty u sklopu kojeg su kupci samo tijekom prošle poslovne godine uštedjeli više od 11 milijuna eura.

Pročitajte još...