Terme Santo Stefano predstavile Dražena Kostelca, svog novog ravnatelja

Facebook
Twitter
LinkedIn

Terme Santo Stefano, nekadašnje Istarske toplice, obznanile su kako imaju novog ravnatelja. Njegovo ime je Dražen Kostelac.

Dr. sc. Dražen Kostelac, iskusni stručnjak s područja tehničkih znanosti i modula za upravljanje projektima, jedini svjetski znanstvenik iz 8.08 interdisciplinarnog polja projektni management, preuzima ulogu ravnatelja Termi Santo Stefano – Istarskih toplica.

Gospodin Kostelac je započeo svoju profesionalnu karijeru u tehničkom uredu “Croatia Line” d.d. Rijeka, a nastavio kao PMO menadžer u “JGL” d.d., najvećoj farmaceutskoj tvrtki na tom području.

Kao konzultant i voditelj projekata u tvrtki “AITAC” d.o.o. iz Kastva, gospodin Kostelac je uspješno implementirao model strateškog planiranja s pristupom projektima u više od 20 malih i srednjih poduzeća te desetak lokalnih jedinica samouprave.

Njegovo bogato iskustvo i stručnost u vođenju projekata i strateškom menadžmentu bit će neizmjerno korisni za daljnji razvoj Terma Santo Stefano.

“Radujemo se što ćemo s ravnateljem Kostelcom raditi na ostvarenju naših ciljeva i stvaranju novih poslovnih prilika”, poručili su iz Terma Santo Stefano.

Pročitajte još...