Udruženje obrtnika Pazin organizira Info dan HBOR-a – možete dobiti individualni sastanak

Facebook
Twitter
LinkedIn

Udruženje Obrtnika Pazin u suradnji sa Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak organizira Info dan HBOR-a u utorak 25. listopada 2022. godine.

Individualni razgovori poduzetnika s voditeljicom Područnog ureda HBOR-a za Istru, gospođom Cinziom Zubin, održat će se u prostorijama Udruženja obrtnika Pazin, Ulica Dinka Trinajstića 2, u utorak 25. listopada 2022. godine u vremenu od 9 do 12 sati.

Poseban naglasak na dobivanju informacija vezano uz programe iz okvira Nacionalnog programa za oporavak i otpornost, Program obrtna sredstva Kriza 2022 te program ”Poduzetnik Istarska županija 2020.” za mlade i žene poduzetnice iz programa HBOR-a.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na sljedeće kontakte:

052/219-218 ili hbor-pula@hbor.hr – Prijave su obavezne!

NAPOMENA (obzirom na upite): besplatno stručno savjetovanje će se održati kroz individualne razgovore, dakle 1 na 1, a ne grupno (dakle, ne radi se o predavanju koje traje od 9 do 12) – iz tog su razloga obavezne prijave radi dogovora pojedinačnog termina.

Termin ćete dobiti negdje između 9 i 12 sati, a svako pojedinačno savjetovanje traje cca 20-30 min.

Pročitajte još...