[ VIDEO ] Histris ima novi promotivni i emotivni spot – “Vraćanje korijenima usporava utrku života…”

Facebook
Twitter
LinkedIn

„Vraćanje korijenima usporit će utrku života, a u zagrljaju bezuvjetne ljubavi uvijek ćeš pronaći najbolju verziju sebe. Uz tradiciju posluženu na obiteljskom stolu najlakše se prisjetiti najukusnijih uspomena. Histris – iz srca Istre!“, poruka je ovo novog reklamnog spota Histrisa kojim se trajno arhivira istarska gastronomska scena, tradicija i doživljaj Istre te poziva na novi susret s okusima prošlosti.

„Video simbolizira nas, tim Histrisa. Tim koji svojim zajedničkim radom, znanjem, vještinama, entuzijazmom i međusobnim poštivanjem stvara jedinstvene proizvode vrijednih priznanja, a našu tvrtku Histris ponosnim ambasadorom istarske gastronomske scene“, ističe Jasminka Benazić iz marketinga Histrisa  govoreći o novom reklamnom spotu. Spotom se, naime, tvrtka planira brendirati na širem hrvatskom tržištu i zaokružiti priču o jedinstvenom domaćem produktu.

Spot je sniman u gradu Rijeci te u Istri gdje se obitelj simbolično vraća korijenima, baš kao što Histris svoju proizvodnju sljubljuje s običajima istarskih predaka i autohtonošću podneblja u kojem djeluje. Povratak u prošlost, u istarsko selo, djetinjstvo, povratak prirodi; zajedništvo, radost. Sve je to satkano u prizivu emocije i zalogaju Histrisovih suhomesnatih proizvoda.

„Veselimo se što ćemo na kreativan i moderan način na malim ekranima predstaviti novu komunikaciju Histrisa. Ništa ne može nadomjestiti vrijeme provedeno s našim najbližima, uživajući u omiljenoj hrani“, zaključuje Benazić.

Produkciju spota potpisuje višestruko u svijetu nagrađivana labinska tvrtka Level 52. Autor i redatelj spota je Sanel Isanović, asistentica redatelja Ida Skoko, Antonio Zulijani kao direktor fotografije, montažer i snimatelj. Sanel Isanović, također i kao skladatelj i montažer zvuka. Scenografkinja i kostimografkinja je Kristina Nefat, tekst potpisuje Ana Tavić, naratorica je Jelena Martinović. Visažistica u filmu je Nina Rabar. Fotograf je bio Loris Zupanc, a veliko hvala poručuju i statistima: Domagoju Salopeku, Mihaeli Lulić, Borislavu Vlahović, Dajani Vlahović, Dori Božić i Thomasu Velčić.

Pročitajte još...