Zbog otvaranja novih prodavaonica, Studenac je u potrazi za zakupom poslovnih prostora

Facebook
Twitter
LinkedIn

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj i lanac s najvećim brojem prodavaonica, njih skoro 1100, nastavlja širenje svoje prodajne mreže.  Do kraja 2023. godine, u planu je otvorenje oko 130 dodatnih prodavaonica diljem Hrvatske, uključujući i veće gradove, ali i manja mjesta.

Svoje suvremene prodavaonice Studenac asortimanom prilagođava potrebama i željama lokalne sredine, a svojim proximity formatom prodavaonica nadohvat ruke omogućuje građanima da svoju kupnju obave u susjedu-trgovini u kojoj mogu pronaći i sitno i bitno.

Osim nove kvalitetne ponude za kupce, otvaranje novih Studenac prodavaonica, osobito u manjim mjestima, kreira i nova radna mjesta te i tako pridonosi lokalnom gospodarstvu.

Jedinstveni proximity format prodavaonica daje Studencu konkurentsku prednost i priliku da pronađe nove trgovačke kvadrate diljem zemlje.  Cilj je organski dosegnuti najmanje 2500 prodavaonica u srednjoročnom razdoblju.

Zbog širenja mreže, Studenac je u potrazi za zakupom poslovnih prostora veličine od 100 do 300 m². Stoga poziva sve građane koji su zainteresirani za ugovor poslovnog zakupa da se jave Studencu. Više informacija o poslovnom zakupu i kontakte možete pronaći na poveznici.

Od strateški važne 2018. godine Studenac snažno raste i razvija se te je danas jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj sa skoro od 1100 prodavaonica i 5500 zaposlenika.

Kompanija nastavlja s poslovnom strategijom rasta kako uvođenjem novih inovativnih projekata i aktivnosti tako i unaprjeđivanjem postojećih s ciljem da do 2025. godine uđe u top tri maloprodajna lanca. Osluškujući potrebe kupaca i zahtjeve dinamičnog i izazovnog tržišta, Studenac se pozicionirao kao najbolji izbor u svakom susjedstvu koji nudi i sitno i bitno što je kupcu potrebno uz ugodno iskustvo kupnje.

Trgovački maloprodajni lanac Studenac kao kompanija posluje od 1991. godine. Kasnih 90-ih proširio je poslovanje otvaranjem veleprodajnog skladišta u Dućama i nekoliko maloprodajnih trgovina u Omišu. Na današnji Studenac, trgovinu-susjed koja pogodnostima za kupce dosljedno prati svjetske trendove, najviše je utjecala 2018. kada počinje transformacija poslovanja popraćena akvizicijama i organskim rastom.

Preuzimanjem Istarskih supermarketa i Sonika 2019. lanac jača svoju poziciju i posluje duž cijele jadranske obale. Status utvrđuje 2021. preuzimanjem lanca Bure Trgovina, a važan poslovni iskorak iste godine čini otvaranjem prvih prodavaonica u Zagrebu. Dodatno, u 2022. Studenac preuzima dubrovački Pemo, kutinsku Loniu i više manjih lanaca diljem Hrvatske, te je sada prisutan diljem Hrvatske.

Studenac trenutačno zapošljava više od 5500 djelatnika, ima skoro 1100 prodavaonica te je među vodećim maloprodajnim lancima u Hrvatskoj. Više informacija dostupno je na studenac.hr, a priopćenja za medije na studenac.hr/press.

Pročitajte još...