Žminjska tvrtka Rudan traži dva inženjera elektrotehnike

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jedan od ugodnijih poslodavaca diljem županije, žminjska tvrtka Rudan traži nove djelatnike. Tvrtka je to koja je vodeća u Hrvatskoj u području energetske učinkovitosti, s naglaskom na projektima kompletnih energetskih obnova i projektima uštede vode prema ESCO modelu.

Ulaganjem u obnavljanje i optimiziranje infrastrukture, uvođenjem tehnoloških inovacija i racionaliziranjem potrošnje u poslovnim procesima, tvrtka ostvaruje značajne uštede potrošnje energije, energenata i vode, a financijske efekte dijeli s klijentima.

Trenutno tvrtka zapošljava više od 120 radnika u različitim sektorima, a svoje usluge pružaju na čitavom teritoriju Hrvatske. Sjedište im je i dalje u Žminju, a poslovnice još imaju u Zagrebu, Rijeci i Splitu.

Tvrtka Rudan trenutno traži dva izvršitelja za radno mjesto „inženjer za energetsku učinkovitost“, što mora biti osoba s diplomom inženjera elektrotehnike (m/ž), a sve detalje o tom poslu pronaći ćete OVDJE, na detaljnom oglasu za posao. Prijave se primaju do 6. studenog 2022. godine, na mail posao@rudan.com.

Pročitajte još...