Rasprava za mlade poduzetnike 6. ožujka u Tinjanu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nakon Gračišća i Pazina, vrijeme je da poduzetne rasprave posjete Općinu Tinjan.

Ako si mladi poduzetnik, naišao si na prepreke i probleme prilikom otvaranja obrta/poduzeća ili smatraš kako bi tvoje iskustvo/ideja/rješenje moglo pomoći ostalima koji tek ulaze u poduzetničke vode, onda se moraš prijaviti za sudjelovanje! Rasprava će se održati u Tinjanu u srijedu, 6.3.2024. 

Cilj ovih okupljanja je povezati mlade poduzetnike i obrtnike sa šireg područja Pazinštine, kao i one koji to tek planiraju postati, s onima koji odlučuju u njihovoj zajednici, kako bi zajedničkim razmišljanjem i raspravom došli do najboljih ideja i prijedloga poticaja za mlade poduzetnike i obrtnike na području središnje Istre!

U dobroj i sigurnoj atmosferi razgovarat će se o potrebama mladih poduzetnika i obrtnika, a posebno u smislu dostupnosti poslovnih prostora i raznih poticaja za osnaživanja i unaprjeđenje poslovanja. Sudionicima rasprava će biti predstavljeni i planovi izgradnje budućih poduzetničkih inkubatora na području središnje Istre.

Očekivano trajanje rasprave je 2 sata. Kako bi se osigurala sigurna atmosfera za razmjenu mišljenja, rasprave će biti zatvorenog tipa što znači da je potrebno najaviti svoj dolazak na e-mail: anja.sumberac@rasi.hr, najkasnije do petka, 01.03.2024.

Sudionicima će po prijavi biti dostavljen detaljniji program prema kojem će se održati rasprava.

Rasprave se provode u okviru projekta „Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s donositeljima odluka“, koji partnerski provode Razvojna agencija Srce Istre, Grad Pazin, Udruženje obrtnika Pazin i Centar za mlade „Alarm“ Pazin. Projekt sufinancira Europska unija iz programa Erasmus +.

Pročitajte još...