AKO NEKOME NIJE JASNO: IDS u Pazinu u praksi ne postoji

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kada smo primili mail o tome kako je izvjesni Viktor Lazarić postao predsjednik Zajednice podružnica IDS-a Puljštine, podsjetili smo se na tekst kojeg već neko vrijeme mislimo napisati.

Naime, iz više smo izvora bliskih IDS-u čuli rečenicu kako je „u Pazinu sve u redu“, što se tiče njihove stranke. Jasno, nije to stav kompletne stranke, ali pojedinci smatraju kako nemaju ozbiljnih problema na Pazinštini.

Pa, ako nekome treba, da pojasnimo – IDS-a, a samim time i pazinske oporbe, nema od 31. svibnja 2021. godine! Jedan od proteklih aktualnih satova gradskog vijeća trajao je slovom i brojkom – 13 (trinaest) minuta.

Ironično, posljednja prava oporbena vijećnica bila je – Suzana Jašić. Neka se ironija nastavi, čak i samoj gradonačelnici treba ta neka „oporbena Suzana Jašić“.

„Dakle, biti u opoziciji je također važna funkcija. Jer, kritika nije nešto loše. Kritizirati znači razlučiti nešto na više dijelova, analizirati, ovaj dio je dobar, ovaj nije, idemo ga popraviti. Opozicija koristi vlasti jer je drži „atento“.“

Znate čije su ovo riječi? Gradonačelnice Pazina Suzane Jašić. Koju danas IDS nimalo „ne drži atento“.

Najmanji je problem što IDS nije napravio listu za mjesne odbore u Pazinu. Problem je što IDS, barem odgovorni pojedinci u njemu, misle kako ta stranka u praksi postoji u Pazinu. To naprosto nije istina.

Pročitajte još...